Informeer vandaag nog voor het terras van uw stijl

09 277 01 95

Expert in rioleringswerken
Nauwkeurige dienstverlening voor uw riolering

Behalve klinkerwerken kunt u bij ons eveneens terecht voor rioleringswerken in Vrasene en de omgeving van Sint-Niklaas. Een snelle en vakkundige dienstverlening is wat u bij Bowi-Klinkerwerken mag verwachten.

Totaalpakket

Een afvoerprobleem of wenst u uw riolering te scheiden? Op ons kunt u rekenen voor zowel grote als kleine projecten. Een volledig nieuwe riolering plaatsen voor uw nieuwbouwwoning of renovatie? Of enkele herstellingen aan uw huidig rioleringssysteem? Wat uw noden ook zijn, wij gaan met veel plezier voor u aan de slag.

Plaatsen van putten

Besparen op uw waterrekening? Door de installatie van één of meerdere regenwaterputten brengt u uw waterfactuur tot een minimum. Regenwater kunt u namelijk gebruiken voor heel wat huishoudelijke toepassingen zoals de wasmachine, het toilet of besproeiing van uw tuin. Als expert in rioleringswerken in regio Vrasene zorgen wij voor een correcte plaatsing van uw put.

Dringende herstellingen

Een dringende herstelling voor uw afvoer of riolering? U geeft ons een seintje en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om de nodige herstellingen uit te voeren. Hierbij hanteren we steeds een efficiënte en doelgerichte aanpak.

Bijkomende informatie over onze rioleringswerken of graag een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

VOOR TUIN, TERRAS & OPRIT

PERFECT UITGEVOERDE WERKEN

STEEDS VRIJBLIJVENDE OFFERTE